Personal Multilingv
  • en
  • de
  • ro

Transporturi, comunicații și IT

Transportul, comunicațiile și IT reprezintă unul din domeniile în continuă dezvoltare în cadrul firmei noastre, în care am acumulat o experiență națională și internațională considerabilă. Rezolvarea problemelor clienților noștri în domeniul transporturilor, comunicațiilor și IT necesită o gândire juridică creativă. Pentru a obține o recunoaștere în domeniul transporturilor, comunicațiilor și IT, echipa noastră a dezvoltat o abordare extrem de eficientă în utilizarea experienței sale tehnice și internaționale. Serviciile noastre juridice includ:

  • pregătirea;
  • negocierea;
  • gestionarea procedurilor legale care implică contracte de transport, comunicații și IT.

De asemenea, firma noastră are avocați calificați, specializați în litigii și finanțări în domeniul transporturilor, inclusiv litigii și arbitraj „pe uscat” pentru proprietari.

Avocati:

Noutăți

CUM DEPĂȘIM PERTURBĂRILE ÎN AFACERI CREATE DE COVID-19
mart. 24, 2020

CUM DEPĂȘIM PERTURBĂRILE ÎN AFACERI CREATE DE COVID-19

           COVID-19 provoacă perturbări în domeniul afacerilor în întreaga lume. Întreprinderile care obțineau materia primă sau bunuri finite din străinătate în multe domenii se confruntă deja cu întârzieri de livrare ... Citeşte mai mult

Modificarea Regulamentului cu privire la modul de declarare a valorii în vamă a mărfurilor
ian. 17, 2020

Modificarea Regulamentului cu privire la modul de declarare a valorii în vamă a mărfurilor

Introducere La 1 martie 2020 urmează să se modifice Regulamentul cu privire la modul de declarare a valorii în vamă a mărfurilor, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr.974/2016, prin Hotărârea nr.705 ... Citeşte mai mult

Accesați alte știri

Ce spun clienții despre noi

Dmitri Onufreiciuc

Dmitri Onufreiciuc

"Colaborarea cu Popa și Asociații ne oferă securitate, protecție și confidențialitate maximă de care avem nevoie pentru calitatea și prosperitatea activității pe care o desfășurăm."
Citeşte mai mult

Petru Chițanu

Petru Chițanu

"În echipa de avocați, condusă de dl. Popa, am găsit exact ceea ce am avut nevoie când am început afacerea mea: oameni profesioniști, de încredere, cu o vastă experiență în domeniu, care pot oferi asistență juridică de înaltă calitate și care propun soluții proactive ca să putem obține rezultate excelente."
Citeşte mai mult

Vezi mai multe mărturii