Personal Multilingv
  • en
  • de
  • ro

Soluționarea litigiilor și arbitraj

Soluționarea litigiilor și arbitrajul sunt componente importante în practica noastră. Reprezentăm clienții noștri în procesul de soluționare a litigiilor prin depunerea sau soluționarea reclamațiilor prin sistemul judiciar. Firma noastră oferă clienților experiență și servicii remarcabile în cadrul mai multor sectoare și practici. Consultăm clienții în arbitraj comercial și investiții internaționale ca metodă alternativă de soluționare a litigiilor. Oferim consiliere în arbitraj comercial internațional pentru a soluționa litigii care decurg din tranzacțiile comerciale dintre părți private dincolo de frontierele naționale, ceea ce permite părților să evite litigii costisitoare și de lungă durată în instanțele naționale.

În arbitrajul de investiții, reprezentăm investitorii sau statele gazdă în exercitarea drepturilor sau solicitarea obligațiunilor prevăzute de lege, tratate sau contracte, din perspectiva dreptului internațional cutumiar. Firma noastră abordează probleme în scopul protejării investițiilor străine, cum ar fi:

  • protecția împotriva exproprierii;
  • tratare echitabilă și imparțială;
  • tratament national;
  • clauza națiunii celei mai favorizate;
  • libertatea de a transfera mijloace și fonduri;
  • protecție și securitate deplină.

Avocati:

Noutăți

Modificarea Regulamentului cu privire la modul de declarare a valorii în vamă a mărfurilor
ian. 17, 2020

Modificarea Regulamentului cu privire la modul de declarare a valorii în vamă a mărfurilor

Introducere La 1 martie 2020 urmează să se modifice Regulamentul cu privire la modul de declarare a valorii în vamă a mărfurilor, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr.974/2016, prin Hotărârea nr.705 ... Citeşte mai mult

Deschidem aplicările pentru Bursa „Popa și Asociații” – Ediția 2019
mai 13, 2019

Deschidem aplicările pentru Bursa „Popa și Asociații” – Ediția 2019

Începând cu 13 mai 2019, studenții din anul III și IV de la Facultățile de Drept din Republica Moldova pot participa la cea de-a III-a ediție a concursului Bursa ”Popa ... Citeşte mai mult

Accesați alte știri

Ce spun clienții despre noi

Dmitri Onufreiciuc

Dmitri Onufreiciuc

"Colaborarea cu Popa și Asociații ne oferă securitate, protecție și confidențialitate maximă de care avem nevoie pentru calitatea și prosperitatea activității pe care o desfășurăm."
Citeşte mai mult

Petru Chițanu

Petru Chițanu

"În echipa de avocați, condusă de dl. Popa, am găsit exact ceea ce am avut nevoie când am început afacerea mea: oameni profesioniști, de încredere, cu o vastă experiență în domeniu, care pot oferi asistență juridică de înaltă calitate și care propun soluții proactive ca să putem obține rezultate excelente."
Citeşte mai mult

Vezi mai multe mărturii