Personal Multilingv
  • en
  • de
  • ro

Legal

Clienții noștri – companiile multinaționale care au nevoie de consilieri legali care să poată ajuta cu activități de zi cu zi, precum și evenimente din viața corporativă din multe jurisdicții de pe glob.

Serviciile juridice sunt furnizate sub brandul GRATA, rețeaua globală de peste 250 de avocați din 19 țări.

GRATA are birouri pe tot globul

GRATA International este prezentă în următoarele jurisdicții:

Azerbaidjan (Baku), Belarus (Minsk), Georgia (Tbilisi), Kazahstan (Aktau, Almaty, Atyrau, Nur-Sultan și alte orașe), Republica Kârgâz (Bishkek), Moldova (Chișinău), Mongolia (Ulaanbaatar), Rusia ( Moscova, Sankt Petersburg, Rostov-on-Don, Samara), Tadjikistan (Dushanbe), Turkmenistan (Ashgabat), Turcia (Istanbul) și Uzbekistan (Tashkent). Pe lângă birourile sale, GRATA International are reprezentanți în Marea Britanie (Londra), Germania (Frankfurt), SUA (New York), China (Beijing, Hong Kong), Emiratele Arabe Unite (Dubai), Rusia (Kazan), Ucraina (Kiev) ), Elveția (Zurich).

Pentru mai multe informații despre divizia noastră juridică, vizitați site-ul web GRATA: www.gratanet.com

Noutăți

CUM DEPĂȘIM PERTURBĂRILE ÎN AFACERI CREATE DE COVID-19
mart. 24, 2020

CUM DEPĂȘIM PERTURBĂRILE ÎN AFACERI CREATE DE COVID-19

           COVID-19 provoacă perturbări în domeniul afacerilor în întreaga lume. Întreprinderile care obțineau materia primă sau bunuri finite din străinătate în multe domenii se confruntă deja cu întârzieri de livrare ... Citeşte mai mult

Modificarea Regulamentului cu privire la modul de declarare a valorii în vamă a mărfurilor
ian. 17, 2020

Modificarea Regulamentului cu privire la modul de declarare a valorii în vamă a mărfurilor

Introducere La 1 martie 2020 urmează să se modifice Regulamentul cu privire la modul de declarare a valorii în vamă a mărfurilor, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr.974/2016, prin Hotărârea nr.705 ... Citeşte mai mult

Accesați alte știri

Ce spun clienții despre noi

Dmitri Onufreiciuc

Dmitri Onufreiciuc

"Colaborarea cu Popa și Asociații ne oferă securitate, protecție și confidențialitate maximă de care avem nevoie pentru calitatea și prosperitatea activității pe care o desfășurăm."
Citeşte mai mult

Petru Chițanu

Petru Chițanu

"În echipa de avocați, condusă de dl. Popa, am găsit exact ceea ce am avut nevoie când am început afacerea mea: oameni profesioniști, de încredere, cu o vastă experiență în domeniu, care pot oferi asistență juridică de înaltă calitate și care propun soluții proactive ca să putem obține rezultate excelente."
Citeşte mai mult

Vezi mai multe mărturii