Personal Multilingv
  • en
  • de
  • ro

Crime financiare „gulerele albe”

Crimele financiare “gulerele albe” sunt tot mai frecvent în ultimii ani. Oferim cea mai bună experiență în gestionarea investigațiilor penale și apărarea penală într-o gamă largă de chestiuni legate de crime financiare, extrem de mediatizate. Avocații noștri sprijină, în mod regulat, firme și persoane în acest sector, precum și în dosare referitor la:

  • crime financiare; 
  • falsuri în înscrisuri;
  • reglementări de securitate;
  • regimuri de sancționare;

Concentrăm eforturile noastre pentru a preveni escaladarea problemelor criminale ale clientului. În cazul în care clienților li se aduc acuzații penale, avocații noștri vor face tot posibilul pentru a-i ajuta să navigheze procesele juridice dificile în diferite instanțe ierarhice.

Avocati:

Noutăți

CUM DEPĂȘIM PERTURBĂRILE ÎN AFACERI CREATE DE COVID-19
mart. 24, 2020

CUM DEPĂȘIM PERTURBĂRILE ÎN AFACERI CREATE DE COVID-19

           COVID-19 provoacă perturbări în domeniul afacerilor în întreaga lume. Întreprinderile care obțineau materia primă sau bunuri finite din străinătate în multe domenii se confruntă deja cu întârzieri de livrare ... Citeşte mai mult

Modificarea Regulamentului cu privire la modul de declarare a valorii în vamă a mărfurilor
ian. 17, 2020

Modificarea Regulamentului cu privire la modul de declarare a valorii în vamă a mărfurilor

Introducere La 1 martie 2020 urmează să se modifice Regulamentul cu privire la modul de declarare a valorii în vamă a mărfurilor, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr.974/2016, prin Hotărârea nr.705 ... Citeşte mai mult

Accesați alte știri

Ce spun clienții despre noi

Dmitri Onufreiciuc

Dmitri Onufreiciuc

"Colaborarea cu Popa și Asociații ne oferă securitate, protecție și confidențialitate maximă de care avem nevoie pentru calitatea și prosperitatea activității pe care o desfășurăm."
Citeşte mai mult

Petru Chițanu

Petru Chițanu

"În echipa de avocați, condusă de dl. Popa, am găsit exact ceea ce am avut nevoie când am început afacerea mea: oameni profesioniști, de încredere, cu o vastă experiență în domeniu, care pot oferi asistență juridică de înaltă calitate și care propun soluții proactive ca să putem obține rezultate excelente."
Citeşte mai mult

Vezi mai multe mărturii