Personal Multilingv
  • en
  • de
  • ro

Crime financiare „gulerele albe”

Crimele financiare “gulerele albe” sunt tot mai frecvent în ultimii ani. Oferim cea mai bună experiență în gestionarea investigațiilor penale și apărarea penală într-o gamă largă de chestiuni legate de crime financiare, extrem de mediatizate. Avocații noștri sprijină, în mod regulat, firme și persoane în acest sector, precum și în dosare referitor la:

  • crime financiare; 
  • falsuri în înscrisuri;
  • reglementări de securitate;
  • regimuri de sancționare;

Concentrăm eforturile noastre pentru a preveni escaladarea problemelor criminale ale clientului. În cazul în care clienților li se aduc acuzații penale, avocații noștri vor face tot posibilul pentru a-i ajuta să navigheze procesele juridice dificile în diferite instanțe ierarhice.

Avocati:

Noutăți

Modificarea Regulamentului cu privire la modul de declarare a valorii în vamă a mărfurilor
ian. 17, 2020

Modificarea Regulamentului cu privire la modul de declarare a valorii în vamă a mărfurilor

Introducere La 1 martie 2020 urmează să se modifice Regulamentul cu privire la modul de declarare a valorii în vamă a mărfurilor, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr.974/2016, prin Hotărârea nr.705 ... Citeşte mai mult

Deschidem aplicările pentru Bursa „Popa și Asociații” – Ediția 2019
mai 13, 2019

Deschidem aplicările pentru Bursa „Popa și Asociații” – Ediția 2019

Începând cu 13 mai 2019, studenții din anul III și IV de la Facultățile de Drept din Republica Moldova pot participa la cea de-a III-a ediție a concursului Bursa ”Popa ... Citeşte mai mult

Accesați alte știri

Ce spun clienții despre noi

Dmitri Onufreiciuc

Dmitri Onufreiciuc

"Colaborarea cu Popa și Asociații ne oferă securitate, protecție și confidențialitate maximă de care avem nevoie pentru calitatea și prosperitatea activității pe care o desfășurăm."
Citeşte mai mult

Petru Chițanu

Petru Chițanu

"În echipa de avocați, condusă de dl. Popa, am găsit exact ceea ce am avut nevoie când am început afacerea mea: oameni profesioniști, de încredere, cu o vastă experiență în domeniu, care pot oferi asistență juridică de înaltă calitate și care propun soluții proactive ca să putem obține rezultate excelente."
Citeşte mai mult

Vezi mai multe mărturii