Personal Multilingv
  • en
  • de
  • ro

Credite și Finanțare

Practica firmei în domeniul de credite, bănci și împrumuturi, este orientată spre consilierea băncilor de investiții, instituțiilor financiare și agențiilor guvernamentale în aspecte importante de reglementare, tranzacții de creditare și operațiuni zilnice.

Astfel, suntem capabili să oferim clienților noștri o perspectivă directă asupra mediului pieței financiare, ca astfel să poată anticipa probleme, să gestioneze riscurile și să reușească în eforturile sale. Suntem în măsură să oferim consultanță într-o gamă largă de facilități de creditare, cum ar fi:

  • credite garantate;
  • credite capital de lucru;
  • credite punte;
  • credite transfrontaliere;
  • credite investiționale;
  • efectul de levier financiar.

Avocati:

Noutăți

Buletin informativ Drept Civil 2019-2020
feb. 16, 2020

Buletin informativ Drept Civil 2019-2020

Noua redacție a capitolului codifică capitolul II privind contractul de asigurare din Legea nr. 407-XVI din 21 decembrie 2006 cu privire la asigurări, care este abrogat. Capitolul se bazează pe Principiile Dreptului European al Contractelor de Asigurare (Principles of European Insurance Contract Law) (PDECA) ediția 2015, precum și unele prevederi din Legea germană privind contractele de asigurări (2008).... Citeşte mai mult

Modificarea Regulamentului cu privire la modul de declarare a valorii în vamă a mărfurilor
ian. 17, 2020

Modificarea Regulamentului cu privire la modul de declarare a valorii în vamă a mărfurilor

Introducere La 1 martie 2020 urmează să se modifice Regulamentul cu privire la modul de declarare a valorii în vamă a mărfurilor, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr.974/2016, prin Hotărârea nr.705 ... Citeşte mai mult

Accesați alte știri

Ce spun clienții despre noi

Dmitri Onufreiciuc

Dmitri Onufreiciuc

"Colaborarea cu Popa și Asociații ne oferă securitate, protecție și confidențialitate maximă de care avem nevoie pentru calitatea și prosperitatea activității pe care o desfășurăm."
Citeşte mai mult

Petru Chițanu

Petru Chițanu

"În echipa de avocați, condusă de dl. Popa, am găsit exact ceea ce am avut nevoie când am început afacerea mea: oameni profesioniști, de încredere, cu o vastă experiență în domeniu, care pot oferi asistență juridică de înaltă calitate și care propun soluții proactive ca să putem obține rezultate excelente."
Citeşte mai mult

Vezi mai multe mărturii