Personal Multilingv
  • en
  • de
  • ro

Autorități, mediul înconjurător și utilități

Mediul înconjurător în contextul normelor naționale este un subiect complex.  Multe companii moldovenești și din străinătate, care își consolidează capacitățile de export și de operare, trebuie să se conformeze noilor reglementări din domeniul mediului din Republica Moldova, ca urmare a Acordului de Asociere dintre Republica Moldova și Uniunea Europeană.

Echipa noastră are o experiență semnificativă în oferirea consultanței în varii aspecte conexe relațiilor cu autoritățile publice. Avocații noștri participă în mod regulat în calitate de formatori și vorbitori la diverse conferințe, seminare, ateliere și mese rotunde organizate pe tema mediului înconjurător.

Avocati:

Noutăți

Modificarea Regulamentului cu privire la modul de declarare a valorii în vamă a mărfurilor
ian. 17, 2020

Modificarea Regulamentului cu privire la modul de declarare a valorii în vamă a mărfurilor

Introducere La 1 martie 2020 urmează să se modifice Regulamentul cu privire la modul de declarare a valorii în vamă a mărfurilor, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr.974/2016, prin Hotărârea nr.705 ... Citeşte mai mult

Deschidem aplicările pentru Bursa „Popa și Asociații” – Ediția 2019
mai 13, 2019

Deschidem aplicările pentru Bursa „Popa și Asociații” – Ediția 2019

Începând cu 13 mai 2019, studenții din anul III și IV de la Facultățile de Drept din Republica Moldova pot participa la cea de-a III-a ediție a concursului Bursa ”Popa ... Citeşte mai mult

Accesați alte știri

Ce spun clienții despre noi

Dmitri Onufreiciuc

Dmitri Onufreiciuc

"Colaborarea cu Popa și Asociații ne oferă securitate, protecție și confidențialitate maximă de care avem nevoie pentru calitatea și prosperitatea activității pe care o desfășurăm."
Citeşte mai mult

Petru Chițanu

Petru Chițanu

"În echipa de avocați, condusă de dl. Popa, am găsit exact ceea ce am avut nevoie când am început afacerea mea: oameni profesioniști, de încredere, cu o vastă experiență în domeniu, care pot oferi asistență juridică de înaltă calitate și care propun soluții proactive ca să putem obține rezultate excelente."
Citeşte mai mult

Vezi mai multe mărturii