Personal Multilingv
  • en
  • de
  • ro

Audit

Procesul de Audit al situațiilor financiare, poate oferi informații comerciale extrem de valoroase. Dar, din ce în ce mai mult, liderii în domeniul afacerilor au nevoie și pot beneficia de o asigurare care depășește granițele procesului de audit extern tradițional.

Decizii pe bază de audit

A stabili ce riscuri merită asumate este o provocare importantă. Dacă se iau decizii în baza unor informații, sisteme sau procese care sunt inexacte, ambigue sau pur și simplu necunoscute, managementul riscului devine expunere la risc. În calitate de experți în audit, abordăm cu aceeași rigoare, seriozitate și profesionalism numeroasele domenii ale activității dumneavoastră care pot fi cuantificate și măsurate. La fel de important, în lipsa nivelului corespunzător de „assurance”, este dificil de stabilit dacă guvernanța și managementul riscului sunt adecvate. Un audit implică, în egală măsură, capitalizarea noilor oportunități în afaceri precum și reducerea riscului. 

Noutăți

CUM DEPĂȘIM PERTURBĂRILE ÎN AFACERI CREATE DE COVID-19
mart. 24, 2020

CUM DEPĂȘIM PERTURBĂRILE ÎN AFACERI CREATE DE COVID-19

           COVID-19 provoacă perturbări în domeniul afacerilor în întreaga lume. Întreprinderile care obțineau materia primă sau bunuri finite din străinătate în multe domenii se confruntă deja cu întârzieri de livrare ... Citeşte mai mult

Modificarea Regulamentului cu privire la modul de declarare a valorii în vamă a mărfurilor
ian. 17, 2020

Modificarea Regulamentului cu privire la modul de declarare a valorii în vamă a mărfurilor

Introducere La 1 martie 2020 urmează să se modifice Regulamentul cu privire la modul de declarare a valorii în vamă a mărfurilor, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr.974/2016, prin Hotărârea nr.705 ... Citeşte mai mult

Accesați alte știri

Ce spun clienții despre noi

Dmitri Onufreiciuc

Dmitri Onufreiciuc

"Colaborarea cu Popa și Asociații ne oferă securitate, protecție și confidențialitate maximă de care avem nevoie pentru calitatea și prosperitatea activității pe care o desfășurăm."
Citeşte mai mult

Petru Chițanu

Petru Chițanu

"În echipa de avocați, condusă de dl. Popa, am găsit exact ceea ce am avut nevoie când am început afacerea mea: oameni profesioniști, de încredere, cu o vastă experiență în domeniu, care pot oferi asistență juridică de înaltă calitate și care propun soluții proactive ca să putem obține rezultate excelente."
Citeşte mai mult

Vezi mai multe mărturii