Personal Multilingv
  • en
  • de
  • ro

Audit

Procesul de Audit al situațiilor financiare, poate oferi informații comerciale extrem de valoroase. Dar, din ce în ce mai mult, liderii în domeniul afacerilor au nevoie și pot beneficia de o asigurare care depășește granițele procesului de audit extern tradițional.

Decizii pe bază de audit

A stabili ce riscuri merită asumate este o provocare importantă. Dacă se iau decizii în baza unor informații, sisteme sau procese care sunt inexacte, ambigue sau pur și simplu necunoscute, managementul riscului devine expunere la risc. În calitate de experți în audit, abordăm cu aceeași rigoare, seriozitate și profesionalism numeroasele domenii ale activității dumneavoastră care pot fi cuantificate și măsurate. La fel de important, în lipsa nivelului corespunzător de „assurance”, este dificil de stabilit dacă guvernanța și managementul riscului sunt adecvate. Un audit implică, în egală măsură, capitalizarea noilor oportunități în afaceri precum și reducerea riscului. 

Noutăți

Modificarea Regulamentului cu privire la modul de declarare a valorii în vamă a mărfurilor
ian. 17, 2020

Modificarea Regulamentului cu privire la modul de declarare a valorii în vamă a mărfurilor

Introducere La 1 martie 2020 urmează să se modifice Regulamentul cu privire la modul de declarare a valorii în vamă a mărfurilor, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr.974/2016, prin Hotărârea nr.705 ... Citeşte mai mult

Deschidem aplicările pentru Bursa „Popa și Asociații” – Ediția 2019
mai 13, 2019

Deschidem aplicările pentru Bursa „Popa și Asociații” – Ediția 2019

Începând cu 13 mai 2019, studenții din anul III și IV de la Facultățile de Drept din Republica Moldova pot participa la cea de-a III-a ediție a concursului Bursa ”Popa ... Citeşte mai mult

Accesați alte știri

Ce spun clienții despre noi

Dmitri Onufreiciuc

Dmitri Onufreiciuc

"Colaborarea cu Popa și Asociații ne oferă securitate, protecție și confidențialitate maximă de care avem nevoie pentru calitatea și prosperitatea activității pe care o desfășurăm."
Citeşte mai mult

Petru Chițanu

Petru Chițanu

"În echipa de avocați, condusă de dl. Popa, am găsit exact ceea ce am avut nevoie când am început afacerea mea: oameni profesioniști, de încredere, cu o vastă experiență în domeniu, care pot oferi asistență juridică de înaltă calitate și care propun soluții proactive ca să putem obține rezultate excelente."
Citeşte mai mult

Vezi mai multe mărturii