Personal Multilingv
  • en
  • de
  • ro

Băncile și instituțiile financiare

Băncile și instituțiile financiare formează un sector important în activitatea noastră. Popa și Asociații reunește avocați și experți juridici și cunoștințe cuprinzătoare din toate domeniile și oficiile noastre. Cu parteneri care au o experiență impresionantă în tranzacții cu instituții financiare, suntem bine pregătiți să oferim consultanță cu privire la tranzacțiile complexe care, adesea, implică mai multe jurisdicții. Echipa noastră se concentrează în special pe aspecte cheie pentru bănci, societăți mutuale și de construcții, administratori de active și burse de valori, susținuți de specialiști care lucrează în mod regulat cu fonduri speculative, organisme de investiții globale și case de brokeraj.

 

Noutăți

CUM DEPĂȘIM PERTURBĂRILE ÎN AFACERI CREATE DE COVID-19
mart. 24, 2020

CUM DEPĂȘIM PERTURBĂRILE ÎN AFACERI CREATE DE COVID-19

           COVID-19 provoacă perturbări în domeniul afacerilor în întreaga lume. Întreprinderile care obțineau materia primă sau bunuri finite din străinătate în multe domenii se confruntă deja cu întârzieri de livrare ... Citeşte mai mult

Modificarea Regulamentului cu privire la modul de declarare a valorii în vamă a mărfurilor
ian. 17, 2020

Modificarea Regulamentului cu privire la modul de declarare a valorii în vamă a mărfurilor

Introducere La 1 martie 2020 urmează să se modifice Regulamentul cu privire la modul de declarare a valorii în vamă a mărfurilor, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr.974/2016, prin Hotărârea nr.705 ... Citeşte mai mult

Accesați alte știri

Ce spun clienții despre noi

Dmitri Onufreiciuc

Dmitri Onufreiciuc

"Colaborarea cu Popa și Asociații ne oferă securitate, protecție și confidențialitate maximă de care avem nevoie pentru calitatea și prosperitatea activității pe care o desfășurăm."
Citeşte mai mult

Petru Chițanu

Petru Chițanu

"În echipa de avocați, condusă de dl. Popa, am găsit exact ceea ce am avut nevoie când am început afacerea mea: oameni profesioniști, de încredere, cu o vastă experiență în domeniu, care pot oferi asistență juridică de înaltă calitate și care propun soluții proactive ca să putem obține rezultate excelente."
Citeşte mai mult

Vezi mai multe mărturii