Personal Multilingv
  • en
  • ro

Deschidem aplicările pentru Bursa „Popa și Asociații” – Ediția 2019

mai 13, 2019 By

Începând cu 13 mai 2019, studenții din anul III și IV de la Facultățile de Drept din Republica Moldova pot participa la cea de-a III-a ediție a concursului Bursa ”Popa și Asociații. Ediția 2019”.

aplica pana pe / bursa popa

Astfel, în perioada 13 mai – 20 iulie 2019, doritorii pot depune dosarul care va conține:

  • Un eseu de maxim 10 pagini, la tema: ,,Procesul de achiziții a unei afaceri în Republica Moldova și rolul avocatului de business”, detaliile cu referire la subiectul eseului sunt indicate în Regulament;
  • O prezentare Power-Point – care să înglobeze aspectele generale ale eseului;
  • Curriculum Vitae;
  • Confirmare privind desfăşurarea studiilor;
  • Extrasul din fișa matricolă – cu situația notelor obținute în ultimii 2 ani de studii.

În același timp, o condiție esențială a concursului este ca bursierul să promoveze examenele cu media notelor de minim 8.5, în ambele sesiuni ale anului în care primește bursa.

Câştigătorul Bursei va primi suma de 500 euro și posibilitatea de a efectua un stagiu de practică în cadrul casei de avocatură ”Popa și Asociații”. În timpul stagiului de practică studentului îi va fi oferită posibilitatea să interacționeze cu avocați din diferite țări, acest lucru fiind posibil datorită asocierii noastre cu oficiul Grata International, dar și a calității noastre de membru TagLaw.

Desemnarea câştigătorilor va avea loc în data de 01 septembrie 2019. Reamintim că Nicolina Țurcan, studentă în anul II, masterat la Facultatea de Drept, USM, este câștigătoarea ediției a doua a acestui concurs.

Dosarele se vor expedia la adresa: bursa@popa.md.

Regulamentul îl găsiți pe acest link: https://bit.ly/2Q2UVGG

Vă dorim succes!