Personal Multilingv
  • ro

BAA „Popa şi Asociații” – apreciat pentru susținerea tinerilor juriști

iul. 11, 2018 By

Biroul Asociat de Avocați „Popa şi Asociații” a fost apreciat în cadrul proiectului „Acțiune pentru Justiție”, ediția a III-a. Certificatul de recunoștință a fost acordat Casei de avocatură de către Asociația Obștească „Invento” pentru dedicație, efort și implicare în vederea susținerii comunității tinere de juriști și promovării integrității și profesionalismului. 

Menționăm că membrul echipei „Popa și Asociații”, Vasile Gherasim, absolvent al primei ediții a proiectului, a gestionat procesul de desfășurare a mentoratului în cadrul biroului.

„Pentru BAA „Popa şi Asociații” a fost o onoare să fie partener al proiectului „Acțiune pentru Justiție”. Mulțumim organizatorilor pentru mențiune, dar şi pentru faptul că susțin viitorii juriști în procesul de dezvoltare atât sub aspect personal cât și profesional”, a menționat Vasile Gherasim la evenimentul de închidere a celei de-a III-a ediții a proiectului.

Proiectul „Acțiune pentru Justiție” este susținut de Fundația Hanns Seidel Moldova, Asociația Tinerilor Avocați și este implementat de către Asociația Obștească „Invento”.