Personal Multilingv
  • en
  • de
  • ro
Jasser Rayas

Dintr-o vizualizare profesională:

Jasser Rayas este Avocatul Coordonator al Biroului din Mexic. Ariile sale de expertiză vizează în special Sectorul bancar, Project Finance, Fuziunile și Achizițiile, atragerea investițiilor străine în sectorul privat și cel public. De asemenea, este specializat în respectarea reglementărilor financiare și raportarea financiară.

Jasser Rayas s-a alăturat echipei Popa și Asociații în anul 2013 și joacă un rol primordial în raport cu clienții, care își desfășoară activitatea nu doar in orasul Mexic dar si in intreaga regiune din America Latină. Are o experiență vastă în finanțarea întreprinderilor și piețele de capital. Mai mult de 14 ani el a contribuit la extinderea și internaționalizarea TELMEX (o companie din cardul America Movil’s Group), prin participarea sa la diverse tranzacții majore, printre care achiziții publice și private, IPO, facilități de creditare pentru export, credite sindicalizate, emisiuni suplimentare de obligațiuni și instrumente financiare derivate, tranzacții private etc.

În 2015 Jasser Rayas a obținut Diplomă de master în Finanțe la Universitatea Goethe din Frankfurt, iar în 1999 – Diploma de licență la Universitatea La Salle din Mexic.

Limba nativă este spaniolă și vorbește fluent engleza.

Domenii: