Personal Multilingv
  • en
  • de
  • ro
Igor Popa

Dintr-o vizualizare profesională:

În afară de conducerea și gestionarea firmei, Igor Popa este întotdeauna implicat personal în tranzacțiile echipei noastre. Are mai mult de 18 ani de experiență în probleme cu care se confruntă investitorii străini în Republica Moldova și are o înțelegere profundă a pieței.

Igor Popa are o experiență vastă în litigii, gestionând chestiuni litigioase în diverse domenii, a reprezentat funcționari și corporații multinaționale, a reprezentat clienți în fața instanțelor judecătorești din RM, inclusiv în fața Curții Supreme de Justiție. Este avocat specializat în litigii comerciale și juridice, litigii administrative, civile și a dezvoltat cunoștințe speciale în domeniul pieței de capital și a valorilor mobiliare, dar și consultanță fiscală.

El a reprezentat clienți locali și internaționali într-o gamă largă de sectoare, inclusiv cel bancar, energetic, medical, agricultură și infrastructură. De asemenea, Igor are o vastă experiență în soluționarea litigiilor fiscale în Republica Moldova. Igor Popa are o specializare juridică diversificată în domeniul finanțelor corporative și practicii comerciale, fiind lider de echipă într-o varietate de tranzacții de fuziuni și achiziții la nivel înalt.

Practica sa în domeniul infracțiunilor financiare include reprezentarea clienților în cele mai notorii cazuri din Moldova, cum ar fi apărarea fostului prim-ministru al Moldovei, Vlad Filat.

Igor vorbește fluent limba engleză, germană și rusă.

 

Domenii: