Personal Multilingv
  • en
  • de
  • ro

Dmitri Onufreiciuc

Directorul executiv al BB-Dializa SRL

Dmitri Onufreiciuc

În baza proiectului de Parteneriat Public-Privat, compania de proiect BB-Dializa a fost creată pentru a reforma serviciile medicale în domeniul dializei, fiind singurul proiect care urmărește crearea unei rețele de centre de excelență care ar răspunde rigorilor europene.

Un proiect de astfel de anvergură nu poate începe și nu poate funcționa fără sprijin juridic și fără un mentor de încredere. În firma de avocatură Popa și Asociații am găsit un partener de încredere și acel sprijin necesar nouă.

Noi credem în profesionalismul și experiența vastă atât la nivel național, cât și la nivel internațional al firmei de avocatură Popa și Asociații și apreciem receptivitatea în relațiile de zi cu zi.

Pentru orice astfel de companii, și mai ales pentru compania noastră, care activează în domeniul asistenței medicale, desfășurarea unor procese de afaceri în armonie completă necesită un partener care nu este doar receptiv, ci are și cunoștințe și experiență în sectorul juridic, economic, financiar și bancar.

Unul dintre avantajele primordiale ale colaborării cu Igor Popa, îl reprezintă cunoștințele sale extinse în finanțarea proiectelor corelate la un Parteneriat Public-Privat (PPP), ceea ce înseamnă capacitatea deplină de a înțelege modul de utilizare a finanțării în afara bilanțului, ceea ce nu va afecta creditul acționarilor sau al autorității contractante guvernamentale și transferă o parte din riscul proiectului către creditori, iar creditorii, în schimb, obțin o marjă mai mare decât cea a creditelor corporative obișnuite.

Colaborarea cu Popa și Asociații ne oferă securitate, protecție și confidențialitate maximă de care avem nevoie pentru calitatea și prosperitatea activității pe care o desfășurăm.