Personal Multilingv
  • en
  • de
  • ro

Casa de avocatură Popa și Asociații este singura firmă din Republica Moldova care a devenit membru al alianței mondiale de firme de avocatură independente, TAGLaw. Popa și Asociații s-a alăturat rețelei date în martie 2010. TAGLaw este o rețea globală care reunește firme independente de avocatură. A fost înființată în 1998 și se numără printre cinci dintre cele mai mari rețele juridice din lume. Membrii sunt selectați cu atenție în baza reputației și recomandărilor membrilor existenți. Membrii TAGLaw sunt foarte respectați, fiind companii valoroase cu cunoștințe și expertiză pe piața locală.

Firma noastră de avocatură este membră a Baroului Chișinău din 2008.

Din 2015, Igor Popa, conducătorul firmei de avocatură, este membru al Baroului din Frankfurt am Main.

În ultimii ani, avocații din cadrul Popa și Asociații au fost nominalizați de diferite publicații juridice internațioanale. De exemplu, experții de la Legal 500 au concluzionat că avocatul Igor Popa este cunoscut ca un manager de echipă eficient în proiecte mari. De asemenea, au subliniat faptul că Igor Popa, în calitate de expert financiar și fiscal, este „foarte bun la încheierea mandatelor de reprezentare”.

Performanța de succes a firmei a fost evidențiată și de celebrul Chambers & Partners. Potrivit concluziilor organizației, Popa și Asociații oferă consultanță complexă în domeniul corporativ și Fuziuni și Achiziții.