Personal Multilingv
  • en
  • de
  • ro

Accesul la finanțare este capacitatea persoanelor fizice sau a întreprinderilor de a obține finanțare, inclusiv credit, depozit, plată, asigurare și alte servicii de gestionare a riscurilor. Aceștia, în mod involuntar, nu au acces sau au acces limitat la servicii financiare.

Statisticile arată că accesul financiar promovează creșterea întreprinderilor prin acordarea de credite noilor și celor existente afaceri. În general, economia este avantajată prin accelerarea creșterii acesteia, prin intensificarea concurenței, precum și prin creșterea cererii a forței de muncă. Veniturile celor care se află la capătul inferior al scării vor crește, de regulă, prin reducerea inegalității veniturilor și a sărăciei.

Lipsa accesului financiar limitează gama de servicii și de credite pentru gospodării și întreprinderi. Persoanele cu venituri minime și întreprinderile micro și mici sunt nevoite să se bazeze pe venitul lor personal sau pe resursele interne pentru a investi în educația lor și în afacerile acestora. Acest lucru limitează întregul lor potențial și duce la ciclul inegalității persistente și la diminuarea creșterii economice.

Biroul nostru este dispus să ofere consultanță pro bono clienților noștri în momentele de dificultate financiară.

Încercăm să vă facem legătura cu consultanții financiari care doresc să furnizeze sfaturi pro bono în conformitate cu cerințele celor mai bune practici și de licență. Consultantul nostru financiar vă va ajuta să dezvoltați un plan de securitate financiară.