Personal Multilingv
 • en
 • de
 • ro

Istoric

 • În 1996, Auditorul Galina Pavlova a înființat Societatea moldo-rusă de Audit „AUDIT Internațional”.
 • În 2002, în municipiul Chișinău, avocatul Igor Popa a fondat compania de consultanță în afaceri Consult GROUP.
 • În 2006, compania Consult Group au fuzionat cu Audit International pentru a consolida poziția pe piața serviciilor de consultanță din Moldova.
 • În 2007, portofoliul companiei include peste 50 de companii locale și de peste hotare.
 • În 2008, avocații din departamentul juridic al Consult Grup au înființat casa de avocatură Popa și Asociații, specializată în avocatura de afaceri.
 • În 2010, Popa și Asociații ajunge la 3 parteneri și 17 avocați și devine una dintre cele mai mari firme de avocatură din Republica Moldova. În același an, compania a intrat pe piața germană, deschizând un oficiu în Frankfurt am Main, Germania.
 • În 2012, avocatul Igor Popa a devenit membru a Camerei Avocatilor din Frankfurt am Main, Germania.
 • În 2017, a fost înființat parteneriatul POPA GLOBAL.

Numele „POPA” se referă la organizația POPA GLOBAL  (“PG”), o companie cu răspundere limitată din Germania cu sediul in Frankfurt am Main, care este o rețea globală de firme membre și persoanele juridice afiliate acestora.

„POPA” este brand-ul sub care specialiști din firme independente din întrega lume colaborează pentru a oferi servicii clienților în urmatoarele domenii – consultanță juridică, audit și taxe.

“POPA” se descifrează:  „Partnership of Professional Attorney’s / Accountants / Auditors and Advisors”.

Fiecare firmă membră oferă servicii într-o anumită zonă geografică și este supusă legislației și reglementărilor profesionale din țara/țările respective. Fiecare firmă membră POPA GLOBAL este structurată în mod diferit conform legislației naționale, reglementărilor, cutumelor și altor factori, și poate furniza servicii în zonele de activitate prin intermediul sucursalelor, filialelor și/sau altor entități. Există firme membre care nu oferă toată gama de servicii, și este posibil ca anumite servicii să nu fie disponibile clienților conform regulilor și reglementarilor contabile.

POPA GLOBAL și firmele membre sunt entități juridice separate și independente, prin urmare acestea nu au nicio obligație față de celelalte firme membre. POPA GLOBAL și firmele membre nu își asumă responsabilitatea față de actele sau omisiunile celorlaltor firme membre. POPA GLOBAL  nu oferă servicii clienților.

În acelasi timp, Casa de avocatură „Popa și Asociații” a devenit membru exclusiv din Republica Moldova în cadrul TAGLaw în luna februarie 2010. Din Allianța TAG , fac parte  280 de membri (16 500 de avocați) din 105 de țări.

Prin intermediul rețelei sale globale de firme membre Alianța TAG oferă resurse internaționale, perspective locale și servicii de cea mai înaltă calitate pentru a rezolva probleme de business complexe, dar și o gamă completă de servicii juridice, servicii de contabilitate și audit. 

TAG ALLIANCES se situează astăzi printre primele zece cele mai mari alianțe profesionale din lume.

Pentru a afla mai multe despre modalitatea în care cei 15.500 de profesioniști  creează un impact vizibil în societate, vă invităm să ne urmăriți pe Facebook sau LinkedIn sau sa accesati pagina http://www.tagalliances.com.

Vedeti mai jos, localizarea membrilor TAG la nivel global:

Din Februarie 2019 Popa & Associates reprezinta GRATA International printr-un oficiu asociat din Chisinau, Republica Moldova.