Personal Multilingv
  • en
  • de
  • ro
Valoare
dezvoltăm
și extindem Afacerea voastră la nivel global
Resurse
Atragem
și accesăm Resurse Financiare pe Piața de Capital
Echipa
Acces
la 16 500 de profesioniști în 105 tări din întreaga lume
Implementare de succes
Asigurăm
acces pe piața fostelor țări sovietice
Rezultate vizibile

Rezultate vizibile

Obținem cele mai bune rezultate pentru companiile străine care doresc să acceadă pe piețele locale in peste 105 tari.

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE NOI
Contact Direct

Contact Direct

Clienții noștri intră în contact direct cu avocații de un anumit nivel de senioritate, care sunt apreciați și cunoscuți pentru profesionalismul, leadership-ul și abilitățile înalte ale acestora.

VEZI ECHIPA NOASTRĂ
Servicii  Complexe

Servicii Complexe

Oferim reprezentarea legală la toate etapele proiectului, de la demararea acestuia "start up" si până la finalizarea tranzacției la nivel global.

VEZI DOMENIILE
Oportunități de afaceri

Oportunități de afaceri

Cunoașterea mediului de afaceri și a celui juridic din diferite tari unde avem peste 105 birouri ne oferă oportunități majore pentru diverse companii orientate spre extindere.

VEZI INDUSTRIILE
Sinergie și Valoare

Sinergie și Valoare

Ținem pasul cu toate modificările de pe piață pentru a ajuta clienții noștri să-și rezolve prompt și multi-aspectual problemele juridice la nivel mondial.

CITIȚI STIRI ȘI RESURSE

Servicii complexe dintr-o singură sursă

Parteneriatul POPA este un nou concept, cu servicii depline și complete, pentru clienții de afaceri care activează  la nivel global. Suntem o echipă dinamică de avocați, auditori și consultanți axata pe obținerea de rezultate vizibile pentru clienții noștri. 

POPA –  Partnership of Professional Attorney’s / Accountants / Auditors and Advisors

POPA GLOBAL este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din lume care furnizează servicii în următoarele domenii: audit, consultanță juridică, consultanță fiscală,  având o echipă combinată cu Alianța TAG de peste 16 500 de profesioniști în 105 țări din întreaga lume.

the 10th largest international association in Accountancy's
Chambers Global 2017
IFLR 1000
IFLR 1000
Invento
Md
Grata International Moldova

Noutăți

CUM DEPĂȘIM PERTURBĂRILE ÎN AFACERI CREATE DE COVID-19
mart. 24, 2020

CUM DEPĂȘIM PERTURBĂRILE ÎN AFACERI CREATE DE COVID-19

           COVID-19 provoacă perturbări în domeniul afacerilor în întreaga lume. Întreprinderile care obțineau materia primă sau bunuri finite din străinătate în multe domenii se confruntă deja cu întârzieri de livrare ... Citeşte mai mult

Modificarea Regulamentului cu privire la modul de declarare a valorii în vamă a mărfurilor
ian. 17, 2020

Modificarea Regulamentului cu privire la modul de declarare a valorii în vamă a mărfurilor

Introducere La 1 martie 2020 urmează să se modifice Regulamentul cu privire la modul de declarare a valorii în vamă a mărfurilor, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr.974/2016, prin Hotărârea nr.705 ... Citeşte mai mult

Accesați alte știri

Ce spun clienții despre noi

Dmitri Onufreiciuc

Dmitri Onufreiciuc

"Colaborarea cu Popa și Asociații ne oferă securitate, protecție și confidențialitate maximă de care avem nevoie pentru calitatea și prosperitatea activității pe care o desfășurăm."
Citeşte mai mult

Petru Chițanu

Petru Chițanu

"În echipa de avocați, condusă de dl. Popa, am găsit exact ceea ce am avut nevoie când am început afacerea mea: oameni profesioniști, de încredere, cu o vastă experiență în domeniu, care pot oferi asistență juridică de înaltă calitate și care propun soluții proactive ca să putem obține rezultate excelente."
Citeşte mai mult

Vezi mai multe mărturii

Verdictele
cauzei

În domeniul Fuziunilor şi Achiziţiilor din Moldova există foarte multe oportunități, dar, în același timp, acesta implică și numeroase riscuri juridice. Decizia de a realiza o achiziție sub forma unei vânzări de active sau ca un complex patrimonial unic este una complicată, deoarece părțile implicate urmăresc interese opuse. Astfel, am oferit asistență juridică de la fondarea companiei, prin reprezentarea intereselor clientului la faza de negociere, elaborarea documentelor de proiect și încheierea tranzacției, până la derularea nemijlocită a afacerii clientului, iar clientul nostru, un investitor polonez, a achiziționat cu succes o întreprindere producătoare de zahăr din Republica Moldova.

În timp ce autoritățile naționale luptă cu creșterea costurilor privind ocrotirea sănătății, parteneriatele public-private care au ca obiect dezvoltarea și modernizarea instituțiilor medicale publice, oferă modalități moderne de a gestiona eficient costurile și de a îmbunătăți astfel calitatea serviciilor. Proiectele în care am fost implicați au demonstrat că astfel de parteneriate aduc beneficii semnificative. Prin urmare, am structurat cu atenție Proiectul pentru a asigura accesul tuturor pacienților la servicii medicale de înaltă calitate și îmbunătățirea eficienței serviciilor de dializă per ansamblu. Valoarea investiției în acest Proiect va fi de 15 de milioane de euro.

Ne mândrim că avem gestionate dosare majore unde am reprezentat clienti în domeniul criminalității ”gulerelor albe”. Clientul nostru a fost victimă a unor acuzații false și motivate politic. Am reprezentat un fost prim-ministru al Republicii Moldova în faza de urmărire penală, precum și în fața instanțelor naționale și a Curții Europene pentru Drepturile Omului. Am implementat o strategie de comunicare dură, atât la nivel legal cât și la nivel media.

Comunitate & Pro Bono

Acces la Justiție

Promovarea și protejarea accesului la justiție este una din prioritățile de bază ale oricărui Birou de avocați care se respectă. În absența accesului la justiție, oamenii nu își pot exercita drepturile în măsură deplină. Accesul la justiție este o trăsătură inerentă a unei societăți democratice. În acest sens, Biroul nostru încearcă să se concentreze asupra barierelor care împiedică persoanele vulnerabile să-și exercite remediile legale privind apărarea drepturilor și intereselor lor.

Află mai multe

Acces la Educație

În domeniul educației, noi acordăm în fiecare an, două burse de performanță pentru studenții care înregistrează cele mai bune rezultate academice și, în cele din urmă, oferim celor mai buni o ofertă de angajare!

Află mai multe

Acces la Finanțare

Biroul nostru oferă asistență pro bono clienților noștri care per moment întimpină anumite dificultăți financiare. Încercăm să vă punem în contact cu consultanții financiari care vă vor furniza ajutorul necesar, în conformitate cu normele legale și cele mai bune practici. Consilierii noștrii financiari vă vor ajuta să dezvoltați un plan de securitate financiară.

Află mai multe
EURO TV
Synevo
IMSAT
MAIB Leasing
IMC Leasing
Industrial Access
BasConsLux
Ammo
B Braun Dialysis
CME Corporation
Sedico Moldova

Abordare profesională directă

Asigurăm o abordare personală și profesională pentru fiecare Client în parte. Expertii  noștri sunt oricănd la dispoziția Clienților și oferim servicii juridice în majoritatea limbilor vorbite la nivel global. 

Ne puteți contacta direct pentru a stabili cel mai eficient mod de a soluționa problemele dvs. juridice.

.