Personal Multilingv
  • en
  • de
  • ro

Băncile și instituțiile financiare

Băncile și instituțiile financiare formează un sector important în activitatea noastră. Popa și Asociații reunește avocați și experți juridici și cunoștințe cuprinzătoare din toate domeniile și oficiile noastre. Cu parteneri care au o experiență impresionantă în tranzacții cu instituții financiare, suntem bine pregătiți să oferim consultanță cu privire la tranzacțiile complexe care, adesea, implică mai multe jurisdicții. Echipa noastră se concentrează în special pe aspecte cheie pentru bănci, societăți mutuale și de construcții, administratori de active și burse de valori, susținuți de specialiști care lucrează în mod regulat cu fonduri speculative, organisme de investiții globale și case de brokeraj.

 

Noutăți

Deschidem aplicările pentru Bursa „Popa și Asociații” – Ediția 2019
mai 13, 2019

Deschidem aplicările pentru Bursa „Popa și Asociații” – Ediția 2019

Începând cu 13 mai 2019, studenții din anul III și IV de la Facultățile de Drept din Republica Moldova pot participa la cea de-a III-a ediție a concursului Bursa ”Popa ... Citeşte mai mult

Igor Popa: E-residency în Estonia – serviciu accesibil și pentru antreprenorii moldoveni
mai 2, 2019

Igor Popa: E-residency în Estonia – serviciu accesibil și pentru antreprenorii moldoveni

Avocatul Igor Popa a vorbit într-un interviu pentru BizLaw despre oportunitățile serviciului de E-residency în Estonia pentru antreprenorii din Republica Moldova. Știm cu toții cât de scump este timpul nostru. ... Citeşte mai mult

Accesați alte știri

Ce spun clienții despre noi

Dmitri Onufreiciuc

Dmitri Onufreiciuc

"Colaborarea cu Popa și Asociații ne oferă securitate, protecție și confidențialitate maximă de care avem nevoie pentru calitatea și prosperitatea activității pe care o desfășurăm."
Citeşte mai mult

Petru Chițanu

Petru Chițanu

"În echipa de avocați, condusă de dl. Popa, am găsit exact ceea ce am avut nevoie când am început afacerea mea: oameni profesioniști, de încredere, cu o vastă experiență în domeniu, care pot oferi asistență juridică de înaltă calitate și care propun soluții proactive ca să putem obține rezultate excelente."
Citeşte mai mult

Vezi mai multe mărturii